VAN 11 - 12 - 16 TOT 11 - 12 - 16

Op zondag 11 december van 12.00-17.00 uur vond de Muzikale Marathon voor 3FM Serious Request plaats in winkelcentrum de Barones. Tijdens dit muzikale evenement werden bezoekers entertaint door o.a. zang, piano, saxofoon en een fluitenensamble. De leerlingen van Piano Studio Frank Antens en de Nieuwe Veste gingen vijf uur lang samen een Muzikale Marathon aan. Initiatiefnemers van de actie waren winkelcentrum de Barones, FOX partnership en Piano Studio Frank Antens. Met deze actie is €1.120,- euro opgehaald voor Serious Request. 

3FM Serious Request

Het Glazen Huis stond dit jaar op de Grote Markt in Breda van zondag 18 december t/m zaterdag 24 december 2016. Door heel Nederland werden acties georganiseerd, zo ook in de Barones in Breda. Serious Request 2016 vroeg aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 

Winterplein in de Barones

Van 11 t/m 26 december stond winkelcentrum de Barones in het teken van het Winterplein. Bezoekers konden hier aan diverse winterse activiteiten deelnemen, zoals een hapje en drankje, de wensboom en laat je cadeaus inpakken door de inpakservice. Ook voor de kinderen waren er winterse activiteiten. Op de foto met de Kerstman, een bezoek brengen aan de snowglobe of het ski-record verbreken op de ski-simulator.