VAN 14 - 11 - 16 TOT 20 - 11 - 16

Volgens de traditie is ook dit jaar Sinterklaas met zijn Pieten weer te gast in winkelcentrum de Barones. Op zaterdag 19 november werd ‘Het Packhuys’ onder luid gejuich van vele kinderen officieel geopend.

De kinderen van kinderdagverblijf Prinsenhof waren uitgenodigd om de officiële handeling te verrichten. De sleutel van Het Packuys was kwijt, maar na geduldig wachten kwam een teckel als hulppiet met de gezochte sleutel aanlopen. De Pietenkapel maakte er een waar spektakel van.

De kinderen begonnen direct met alle activiteiten die er te beleven zijn in ‘Het Packhuys’. Het was er gezellig druk. Natuurlijk moesten Sint en de Pieten heel veel met alle kinderen op de foto. Maar er werd ook direct geverfd, al die saaie klompjes kregen mooie kleuren en staan nu te drogen. De kinderen kunnen die als ze gedroogd zijn weer (gevuld) op komen halen. Het koek versieren was zoals altijd ook weer in trek. Omdat er tijdens het versieren al zoveel gesnoept was, gingen de meeste koeken netjes verpakt mee naar huis. De inpakpieten waren druk met het geven van inpaklessen en de ballonnenmevrouw maakte de mooiste dingen met haar ballonnen. Pakjes in de schoorstenen gooien was ook erg geliefd.

Hebt u de opening gemist, dan niet getreurd, want ‘Het Packhuys van Sinterklaas’ is nog t/m 3 december geopend in winkelcentrum de Barones. Alle activiteiten zijn gratis. Kom je ook langs op één van onderstaande dagen?

  • woensdag 23 november                    13:30-17:00 uur
  • zaterdag 26 november                      12:00-17:00 uur
  • zondag 27 november                        12:00-17:00 uur
  • woensdag 30 november                    13:30-17:00 uur
  • zaterdag 3 december                        12:00-17:00 uur

Bekijk hieronder de aftermovie: