Breda Fashion Weekend 14 & 15 april

Na het doorslaand succes van de eerste editie in 2017 zal op zaterdag 14 en zondag 15 april de tweede editie plaatsvinden van ‘Breda Fashion Weekend’.Met dit evenement zal Breda zichzelf naast ‘Beste Binnenstad’ ook presenteren als fashion city.

Ruim 40 deelnemende shops/brands zullen zich presenteren op drie catwalks verspreid over de binnenstad van Breda. De runways zijn bij de Barones aan de zijde Lange Brugstraat, op de Veemarktstraat en het van Coothplein.

Dit weekend showen de professionele modellen van DC Models de nieuwste zomercollecties van de meest uiteenlopende modezaken/brands van Breda. De drie catwalks zullen zich ieder onderscheiden qua uitstraling zodat de consument een duidelijk beeld krijgt van de nieuwste trends en hoe veelzijdig de mode van Breda is. Doorlopende shows door de hele binnenstad dus. Ook de ondernemers uit de Barones showen hun nieuwste collectie op de catwalk.

Op de markt zal tijdens deze twee middagen een models scout team te vinden zijn van DC Models welke op zoek zal gaan naar het gezicht van Breda Fashion Weekend 2019.

Terug naar overzicht