Hoe kom je bij de Barones?

De Barones ligt in het hart van Breda en is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer.

De ontwikkelingen rond het coronavirus brengen veel veranderingen met zich mee. Dat merkt te gemeente in parkeergarages Chassé Parking, Concordiastraat en de Barones. Zij ervaren leegstand en hierdoor ook meer vandalisme/ overlast. Een gevolg van de lockdown. De garages zijn daarom gesloten van 22 december tot en met 19 januari 2021. Garages Prins en Turfschip blijven normaal geopend. 

Dit betreft ook onze fietsenstallingen, er wordt momenteel bijna geen gebruik van de stallingen gemaakt. Fietsenstalling Concordiastraat is gedurende de lockdown open. Fietsenstalling Haven (Kraanstraat) is ook open, maar zonder personeel. Fietsenstallingen Oude Vest, Nieuwstraat en Turfschip zijn gesloten.

Parkeergarage de Barones

Parkeren kan in parkeergarage de Barones, Nieuweweg 79, 4811 KA Breda (telefoon 076-5220632). Deze garage beschikt over 570 parkeerplaatsen en is 24/7 geopend. Tarief per 12 minuten: € 0,50. Dagtarief: € 14,-.

Auto

Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand bent van De Barones. Voor een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde parkeergarage, navigeer naar het adres van Parkeergarage de Barones: Nieuweweg 79 in Breda. Of plan je route hierboven via Google Maps.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Barones. Mocht je toch de bus willen pakken, er rijden diverse bussen langs het centrum die je binnen 5 minuten naar halte Centrum of Markendaalseweg brengen. Vanaf deze halte is het nog 3 minuten lopen naar de Barones. Plan gemakkelijk je route met 9292.nl en bekijk hoe je het snelst bij de Barones komt. 

Fiets/scooter

Je stalt je (brom)fiets of scooter gemakkelijk in de bewaakte fietsenstalling Nieuwstraat. Het dagstallen van een fiets is gratis. 

Openingstijden fietsenstalling Nieuwsstraat:
Maandag t/m woensdag 07.00 - 24.00 uur
Donderdag t/m zaterdag 07.00 - 03.30 uur
Zondag 11.00 - 01.00 uur

Voor uitgebreide, actuele informatie over de fietsenstallingen in Breda, check: https://www.breda.nl/abonnement-overnachting-fietsenstalling#section-1