barones header

Ontdek breda

Nog niet zo lang geleden is Breda uitgeroepen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland’ en won zij de titel ‘Beste uitgaansstad’. En nog altijd scoort Breda op Zoover een 8,8 voor het uitgaansleven, en dat is niet voor niets! In het stadshart van Breda vind je veel trendy winkels, sfeervolle restaurantjes en cafés, en is het genieten van de Brabantse gezelligheid. Natuurlijk begint een dagje Breda met een bezoek aan de Barones, maar daarna zijn er nog zoveel leuke adressen waar je ook zeker naartoe moet gaan: Het Chassé Theater en Cinema, Holland Casino, Mezz en ook de gezellige horeca. Volg de Hotspot Route Breda en ontdek de leukste plekjes van Breda!

Hotspotroute Breda

Een dagje shoppen in Breda begint bij de Barones.

Historisch stadshart

Wie goed om zich heen kijkt, zal ook zeker onder de indruk zijn van de prachtige monumentale gevels in het stadshart van Breda. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Het Kasteel van Breda, de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk en het Begijnhof zijn ook absoluut een bezoek waard. En wat te denken van de verschillende musea die de stad rijk is? Het Stedelijk Museum Breda, Begijnhof Museum,het Poppenhuis- en Miniaturenmuseum in het begijnhof en Bierreclamemuseum maken een bezoek aan Breda nog gedenkwaardiger.

Kijk voor meer informatie over bezienswaardigheden in Breda ook eens op www.visitbreda.nl, download de Breda city-app of kijk op www.welkominbreda.nl.

barones
barones
barones