Corona update

 

Laatst gewijzigd: 23 maart 10:26

Op deze pagina tref je de up to date informatie aan m.b.t. openingstijden, click & collect, winkelen op afspraak en de RIVM maatregelen.

Naar aanleiding van de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld, mogen alleen essentiële winkels zonder afspraak geopend zijn. Dit betreft Etos, Vitaminstore en Koffie bij Teun take away. De openbare toiletten blijven ook geopend.

  • Maandag t/m zaterdag geopend tot 18 uur en zondag tot 17 uur: Etos, Vitaminstore, Koffie bij Teun, openbare toiletten
  • The Sting (tot 20u) en Open32 (tot 19u) bieden ook shoppen op afspraak op donderdagavond. Koffie bij Teun take away is dan ook geopend. De overige winkels zijn op koopavond nog gesloten
  • Toiletten geopend gedurende openingstijden van het winkelcentrum

Vanaf 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk!
Bijna alle winkels in de Barones bieden deze mogelijkheid aan. Reserveer 4 uur van tevoren je winkelmoment en kom dan, met alle maatregelen in acht, shoppen.
Zie hier alle mogelijkheden:

Het winkelcentrum en de ondernemers in de Barones houden de richtlijnen van het RIVM aan. Er zijn extra hygiëne-maatregelen, er wordt zoveel mogelijk afstand gehouden en personeel en ondernemers die zich niet goed voelen zullen niet in de winkel staan. Dat betekent ook dat het dragen van mondkapjes verplicht is. Bezoekers dienen 1,5 meter afstand te houden, de route aanwijzingen te volgen en zoveel mogelijk met pin te betalen.

Wij houden de berichtgeving omtrent de pandemie goed in de gaten en passen zo nodig de maatregelen aan.
Wij wensen iedereen een goede gezondheid!