De Barones genomineerd voor NRW Jaarprijs 2018

Winkelcentrum De Barones is genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2018. Deze nominatie werd op 5 juni door juryvoorzitter René Vierkant bekend gemaakt tijdens PROVADA. Andere genomineerden zijn winkelcentra Hilvertshof in Hilversum, Catharinasteeg in Leiden, Koningshoek in Maasluis en Koedijkslaan in Meppel.

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs voor de beste retail ontwikkeling van Nederland. Elk jaar kent de jury de prijs toe aan een project dat recent nieuw gebouwd of herontwikkeld is en dat als toekomstbestendig en inspirerend voorbeeld wordt gezien voor de sector. De winnaar van de NRW Jaarprijs wordt 20 september tijdens het NRW Jaarcongres bekend gemaakt.

De jury van de NRW Jaarprijs roemt de vernieuwde  Barones: “Met de herontwikkeling van De Barones is het gesloten winkelcentrum omgebouwd tot een integraal, levendig onderdeel van de binnenstad van Breda. De Barones heeft een enorme kwaliteitsimpuls aan Breda gegeven waar ook de winkelstraten in de omgeving van geprofiteerd hebben. Een cadeau voor de stad en voor de consument.”

Bron artikel: www.bredavandaag.nl 

 

Terug naar overzicht