Fashion & Beauty

Weet jij al wat de fashion en beauty trends zijn voor de herfst en winter? Kom op 22 oktober naar de Barones in Breda en laat je verrassen. De nieuwe collectie wordt tussen 12:30 en 16:30 uur meerdere keren gepresenteerd tijdens een feestelijke fashion parade door de ‘gezichten van de Barones’. Daarnaast kun je je laten informeren over de laatste beauty trends en gratis beauty advies inwinnen. Ga jij je unieke linnen tas van de Barones ophalen?

De fashion winkels uit de Barones presenteren de nieuwe collectie aan het winkelend publiek. De fashionparade wordt gelopen met onder andere de ‘vaste gezichten van de Barones’.

Ben je benieuwd naar de laatste trends of wil je je eens goed laten informeren op het gebied van beauty? Kom dan langs voor gratis advies van een van de beauty-experts. Tussen 12:30 en 16:30 uur staan zij klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zodra de actieflyer beschikbaar is plaatsen wij deze hieronder. Met de actieflyer claim je leuke actie en daarnaast een unieke linnen tas van de Barones. Handig en fashionable tegelijkertijd! Hierin kun je direct al je aankopen in meenemen. Op deze dag kunnen de kinderen glitter tattoos laten zetten en verzorgt een lounge-DJ fijne achtergrondmuziek.

Wij zien je graag de 22ste!

Terug naar overzicht