VAN 07 - 12 - 17 TOT 10 - 12 - 17

Van donderdag 7 t/m 10 december was het feest in de Barones!

 

De transformatie is klaar, de winkelpassage is helemaal vernieuwd en er zijn veel mooie, nieuwe winkels bijgekomen zoals Bershka, Hudson’s Bay en Pull & Bear. Reden genoeg voor een gezellig feestje. Van 7 t/m 10 december was het feest in de Barones!

4 dagen lang spectaculaire winkansen in de X-BALLR en leuke meet & greets. 

 

 

 

Programma van het weekend

Donderdag 7 december

Een extra feestelijke koopavond met de opening van de X-BALLR. Kans op € 250,- shoptegoed of één van de andere fantastische prijzen.

 

Lizzy

Vrijdag 8 december - Lizzy van der Ligt

Ontwerper, stylist en vlogger Lizzy van der Ligt kwam naar de Barones. Aanwezigen konden strijden met Lizzy in de X-BALLR en kans maken op de super dagprijs: een shopsessie samen met Lizzy t.w.v. € 1.000 of één van de andere prijzen.

 

 

 

Maan

Zaterdag 9 december - MAAN

MAAN de winnares van The Voice of Holland kwam om 15.00 uur naar de Barones. In de X-BALLR kon men kaartjes winnen voor haar concert, € 500,- shoptegoed of één van de andere mooie prijzen.

 

 

 

 

Gers

Zondag 10 december - Gers Pardoel

Gers Pardoel, de leukste rapper van de lage landen, nam je zondag 10 december je mee in de X-BALLR. Men die de meeste ballen hadden gevangen in de X-BALLR gingen naar huis met concertkaartjes of één van de mooie hoofdprijzen.