Shoppen met je eigen stylist in de Barones

Je zult wel denken: “een personal stylist is toch altijd alleen voor de ‘rich & famous’ weggelegd?” Het antwoord op die vraag is toch echt nee! Bij de H&M in De Barones kun je namelijk gratis gaan shoppen met je eigen Style Advisor. Deze getrainde stylisten weten precies welke kleding bij jouw figuur past. Of je nou op zoek bent naar een gave outfit voor een feestje of een nette look voor een sollicitatie, de Style Advisor helpt jou bij het vinden van de perfecte set. Wij stelden de proef op de som en maakten een afspraak met een H&M Style Advisor.

“Een style advisor die niet alleen voor de ‘rich & famous’ is weggelegd!” 

Aangekomen bij H&M worden we direct gastvrij ontvangen met een kopje koffie en thee. Een deel van de kleedkamers is geheel voor ons gereserveerd, zodat we alle ruimte hebben om te zitten en ons rustig om te kleden.

“Ik probeer buiten de wensen rekening te houden met het postuur”

Kennismakingsgesprek
Al bladerend door verschillende modetijdschriften vertelt onze collega Charety haar wensen aan de Style Advisor. Ze zoekt een nieuwe outfit die helemaal past bij haar persoonlijke stijl. Na het intakegesprek gaat de Style Advisor de winkel in met een kledingrek om een aantal setjes uit te zoeken. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat!

Waarom een Style Advisor?
Salvatore Picciuca, coördinator en bedenker van de Style Advisor legt ons uit dat mensen onbewust in hun eigen stijl zitten. “Ik vind het leuk mensen uit die comfortzone te trekken. Het concept bestaat sinds augustus 2010 en is begonnen in Amsterdam, waar Salvatore vandaan komt. Inmiddels wordt deze dienst niet alleen in Amsterdam aangeboden, maar door heel Nederland.

Online Style Advisor
Wanneer je niet in de gelegenheid bent om een afspraak te maken met een Style Advisor kun je ook online gebruik maken van deze dienst. Super handig! Per mail kun je jouw wensen en eigen stijl aangeven, waarbij de getrainde Style Advisors voor je aan de slag gaan. Je krijgt via de mail een selectie, zodat je thuis op je gemak kunt bekijken welke artikelen je vrijblijvend thuis wilt passen.

“Ik vind het leuk om mensen uit hun comfortzone te trekken”

Passen!
Na een half uurtje kwam de Style Advisor bij ons terug met een goed gevuld rek. En dan kan het passen beginnen! Tijdens het passen geeft de Style Advisor ook nog adviezen mee aan Charety die handig zijn om te onthouden, wanneer ze weer gaat shoppen. Na alle setjes vrijblijvend gepast te hebben, heeft Charety ervoor gekozen één van de zeven setjes mee naar huis te nemen. “Ik vond het een super leuke ervaring!”

Terug naar overzicht