TRENDBLOG: wintertrends voor mannen

De koude wintermaanden zijn nog in volle gang… De hoogste tijd om jouw garderobe aan te vullen met wat nieuwe items (misschien wel uit de sale)! In deze blog lees je hoe de trends voor heren van deze tijd van het jaar terugkomen in de winkels in de Barones.

De coltrui is niet meer weg te denken dit najaar! De coltrui combineer je op talloze manieren. In deze outfit van Hugo Boss wordt de coltrui in stijl gecombineerd met een zwarte colbert en sportieve pantalon. De karamel bruine kleur in combinatie met het zwart zorgt voor een luxe en stijlvolle uitstraling van de outfit. De keuze voor de sportieve pantalon maakt de outfit casual-chic.

Hij valt meteen op in deze outfit van s.Oliver: de rode puffer coat! De puffer coat zie je dit najaar overal. De kleur rood is momenteel een absolute trendkleur, zowel voor dames als voor heren. In deze outfit wordt het felle rood heel mooi gecombineerd met Navy-blauw, een andere trendkleur die we in deze tijd van het jaar veel zien.

Ruiten, ruiten, ruiten! We zien ze werkelijk overal! Helemaal hip voor heren dit najaar is het geruite overhemd. We zien deze terug in de outfit van Mango, gedragen op een donkere jeans. Tijdens deze maanden mogen een aantal goede donkere jeans natuurlijk niet missen in je wintergarderobe. De geruite blouse is mooi gecombineerd met het zwarte spijkerjack.

We zien dit najaar een grote diversiteit aan jassen. Eerder in deze blog zagen we al de puffer coat, in deze outfit van Open32 zien we de parka. Naast felle kleuren zien we dit najaar ook veel natuurtinten als groen en bruin. De mosgroene parka is dan ook een schot in de roos! Daaronder zien we een bekende terugkomen: de coltrui. We zagen hem al eerder in de outfit van Hugo Boss, maar dan heel anders gecombineerd. Deze zwarte coltrui op de lichtere grijze jeans maakt deze outfit simpel maar stijlvol.

In deze outfit van The Sting worden verschillende trends die we al eerder zagen gecombineerd. Zo zien we de ruitjes weer terugkomen in de sportieve pantalon. Daarop gedragen zien we een karamel bruine hoodie met daarover een zwarte halflange jas. De halflange jas is naast de parka en de puffer coat een jas die we veel zien. De zwarte kleur zorgt ervoor dat deze jas met vrijwel iedere outfit te combineren is!

Terug naar overzicht